Google Grants aanvragen
Voldoen aan Google Grants voorwaarden in vijf stappen

Elke maand gratis Google tegoed? Ja! dat is mogelijk onder bepaalde voorwaarden voor stichtingen (Nederland) en vzw’s (België). Indien je Google Grants is goedgekeurd voor jouw organisatie ontvang je maandelijks € 8.500 Google Ad Grants advertentietegoed. Wij verzorgen de hele aanvraag en het inrichten van je Google Grants campagnes. Als je wil kun je ook zelf aan de slag. Hieronder vind je een download van een stappenplan over hoe je Google Grants aanvraagt en inricht.

Google Grants voorwaarden
Met dit stappenplan weet jij hoe je voor je museum, jouw non-profit, je culturele instelling in vijf stappen aan Gratis adverteert tegoed van Google binnenhaalt. We leggen we precies uit wat je moet doen en aan welke voorwaarden je moet doen om Google Grants te ontvangen. Slim om te doen want Google Grants betekent betere online zichtbaarheid en uiteindelijk meer bezoekers. We helpen je graag want Museamarketing is Google Grants specialist.

Ontvang gratis stappenplan Google Grants
Download het gratis stappenplan, claim jouw advertentietegoed en krijg meer bezoekers naar jouw museum, culturele instelling of andere non-profit. In het stappenplan lees je welke stappen nodig zijn om die maandelijkse $ 10.000 te claimen en succesvolle Google advertentiecampagnes op te zetten. Het resultaat: meer websiteverkeer en meer museumbezoekers.

 

 

 

 

Google Grants maximaal benutten?

Het aanvragen en de basis inrichten van Google Grants is één stuk van het grote geheel. Google Grants en instellen van eerste Google campagne is een belangrijke stap naar online vindbaarheid. Wil je tevens het maximale resultaat uit Google Grants?

Dan hebben wij een bewezen methode en om je te helpen. Voor nu nodig ik je alvast uit om een afspraak met me in te plannen als je hulp nodig hebt met Google Grants of als je meer wilt weten over de aanpak en strategie.

Hieronder plan je eenvoudig een belafspraak met me in. In een vrijblijvend gesprek van maximaal 30 minuten help ik je met je strategie en help ik je starten met de belangrijkste dingen die jij kan doen om je musea online vindbaar te maken.

 

NL