Google Grants specialist voor cultuur en musea

Google Grants – wat is dat?

Google Grants werkt hetzelfde als online adverteren met Google AdWords. Uw boodschap wordt weergegeven aan potentiele klanten en bezoekers. Als uw Stichting of Vzw hiervoor in aanmerking komt, ontvangt u een maandelijks advertentietegoed van $ 10.000 voor AdWords.

Wij maken u vindbaar

De specialisten van Museamarketing regelen de complete aanvraag, optimaliseren de online campagnes en onderhouden deze. Doe mee en geef de online marketing voor uw museum een enorme boost!

Hoe werkt dat?

Google stelt voorwaarden aan het deelnemen aan Google Ad Grants. Museamarketing is Google Grants specialist. Wij gaan voor u na of uw museum voor Google Ad Grants in aanmerking komt en wij richten daarna uw campagne in en onderhouden deze. Wij regelen Google Grants voor uw museum in slechts 4 stappen

Check recht op Google Grants

Aanmelding

Techsoup

Aanvraag bij
Google Grants

Adwords
campagne
inrichten &
onderhouden

Goed om te weten

No cure no pay –
indien Google Grants
wordt afgewezen

%

Succesgarantie

%

zonder risico

De ondersteuning door Museamarketing biedt het Oorlogsmuseum Overloon verlichting. Directeur Erik van den Dungen geeft aan:

“Rob en Ivan werken als een team. Rob zit op het creatieve stuk: waar liggen kansen, wat zouden we nog meer kunnen doen. Terwijl Ivan het technische deel doet, hij regelt de bits and bites van onze online communicatie. Ik krijg precies wat ik nodig heb, niets meer, maar ook niets minder.”

Lees het interview over de voordelen van Museamarketing

Erik van den Dungen

Directeur, Oorlogsmuseum Overloon

Ik wil meer weten. Hoe werkt dat?