Virtuele rondleiding laten maken

Wil je een virtuele tour laten maken? Zo’n virtuele rondleiding is uitermate geschikt om je museum of attractie in de picture te zetten. Museamarketing realiseert 360 graden foto’s en tours deze voor musea, culturele instellingen en tevens voor de leisure sector.

Waarom een virtuele tour laten maken?

Je kunt klanten zelf een virtuele rondgang laten maken door je instelling. Je kunt ze in het menu desgewenst laten kiezen voor je hele of een deel van je aanbod – zoals een expositie, een hoogtepunt, een luchtfoto (maken we met een drone) of een bepaalde attractie. De 360 graden foto’s zijn bovendien toe te voegen aan je Google Mijnbedrijf pagina waardoor jouw potentiële gasten via Google Streetview een kijkje kunnen nemen. Zo kun je  via de 360 graden foto’s alvast je attractie of je museum laten zien. Het is een uitstekende teaser om je gasten te verleiden echt te komen.

Wat is het voordeel van een virtuele tour?

Maar euh “geven we dan niet alles weg? Komen mensen nog wanneer ze een en ander al gezien hebben in een 360 graden tour?” Het antwoord is: “ja ze komen zeker”. Het blijkt dat een virtuele rondgang gasten kietelt om juist te komen. Mensen blijven langer op de website hangen en zijn benieuwd om het in het echt te zien. Bovendien vinden veel mensen het fijn te weten wat ze kunnen verwachten. 

 

Wat kost het maken van een virtuele tour?

De kosten vallen reuze mee. We kunnen we zeggen; heel betaalbaar en bovendien schaalbaar. Van eenvoudig tot uitgebreid.

Heb je een vraag over het laten maken van een virtuele tour?

Heb je vragen over het laten maken van een virtuele rondgang voor jouw museum of attractie? We denken met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.