Virtuele tour laten maken

Wil je een virtuele tour laten maken? Zo’n virtuele rondleiding is uitermate geschikt om je museum of attractie in de picture te zetten. Museamarketing realiseert 360 graden foto’s en tours deze voor musea, culturele instellingen en tevens voor de leisure sector. Hieronder bekijk je de Virtuele Tour van Rozet Arnhem.

Waarom een virtuele tour laten maken?

Je kunt klanten zelf een virtuele rondgang laten maken door je instelling. Je kunt ze in het menu desgewenst laten kiezen voor je hele of een deel van je aanbod – zoals een expositie, een hoogtepunt, een luchtfoto (maken we met een drone) of een bepaalde attractie. De 360 graden foto’s zijn bovendien toe te voegen aan je Google Mijnbedrijf pagina waardoor jouw potentiële gasten via Google Streetview een kijkje kunnen nemen. Zo kun je  via de 360 graden foto’s alvast je attractie of je museum laten zien. Het is een uitstekende teaser om je gasten te verleiden echt te komen.

Wat is het voordeel van een virtuele tour?

Een vraag die we vaak horen van klanten is: “geven we met een virtuele tour niet vooraf alles weg? Bezoeken potentiële gasten ons nog wanneer ze een en ander al gezien hebben in een 360 graden tour?” Het antwoord is: “ja ze komen zeker”. Het blijkt dat een virtuele rondgang gasten kietelt om juist te komen. Mensen blijven langer op de website hangen en zijn benieuwd om het in het echt te zien. Bovendien vinden veel mensen het fijn te weten wat ze kunnen verwachten.

“De mooie virtuele tour zorgt ervoor dat de Ridderzaal &
middeleeuwse kapel van de Kasteelruïne mooi in beeld zijn gebracht.
Iedereen krijgt nu digitaal een goed beeld van het mooie stuk erfgoed dat Valkenburg rijk is.”
Angelique van Kan – Kasteelruïne Valkenburg

Wat kost een virtuele interactie 360 graden tour?

De investering voor een virtuele tour is heel betaalbaar en bovendien schaalbaar. Van een eenvoudige virtuele tour tot een zeer omvangrijke interactieve tour. Als voorbeeld: vanaf € 550,-voor een tour met 10 foto’s en € 895,- voor een tour met 25 foto’s. Hoe meer panoramische foto’s hoe voordeliger de stukprijs. Maatwerk is mogelijk.

 

Wil je ook een virtuele tour laten maken?

Heb je vragen over het laten maken van een virtuele rondgang door jouw museum of attractie? We denken met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.